Tarife

PROGRAM ORAR TAXA FIXA TAXA MASA
Scurt 8.00 - 12.30 2300 lei 20 lei/zi
Mediu 8.00 - 13.00 2300 lei 35 lei/zi
Lung 8.00 - 18.30 2500 ron 40 lei/zi

Transport in functie de distanta : 400 - 600 RON

OPTIONALE INCLUSE IN TAXA:

Intrebari si raspunsuri

  • De la ce varsta primiti copiii in gradinita?
  • La gradinita Smiley Kindergarten se pot inscrie copii cu varsta cuprinsa intre 2 - 6 ani. Procesul de acomodare poate dura de la o zi la doua saptamani, sau cat este nevoie in functie de copil. Pentru cei micuti exista o procedura speciala. Acomodarea depinde atat de atitudinea copilului cat si a parintelui. Parintele poate ramane alaturi de copil in primele zile, in cadrul grupei, alaturi de educatoare. In functie de particularitatile de varsta dar si de cele individuale copiii sunt repartizati pe anumite grupe.
  • Mancarea este pregatita zilnic, in bucataria gradinitei?
  • Da, gradinita are bucatarie proprie si bucatar calificat cu experienta in pregatirea hranei pentru prescolari. Meniul este stabilit avand la baza norme stabilite de Ministerul Sanatatii, calculandu-se numarul de calorii, cantitatea de proteine, lipide si glucide ce trebuie incluse zilnic in meniul copiilor. Zilnic, copiii primesc gustari de fructe iar dulciurile sunt preparate in gradinita. Alimentele sunt intotdeauna proaspete si cu termenele de valabilitate respectate. Meniul este adaptat preferintelor copiilor si anotimpului, este afisat in gradinita si primit de parinti saptamanal.
  • Sunt organizate zilnic activitati in aer liber?
  • Indiferent de anotimp si tinand cont de factorii de mediu, in curtea gradinitei sunt organizate jocuri si activitati in aer liber. Saptamanal organizam plimbari in diverse parcuri, vizite in Gradina Botanica, Gradina Zoologica si alte obiective cultural - sociale. Semestrial este planificata o excursie care sa contribuie la completarea si aprofundarea cunostintelor primite in cadrul proiectelor tematice proiectate. Toti copiii vor fi expusi la factorii de mediu, conditie pentru mentinerea starii de sanatate si de calire a organismului. Zilnic, in gradinita exista cel putin un moment, o secventa de miscare: joc de miscare cu text si cant, moment de inviorare, activitati de educatie fizica, intreceri si trasee sportive, jocuri distractive.
  • Ce fac atunci cand copilul plange la venirea in gradinita?
  • Daca copilul se desparte greu de parintele care il aduce la gradininita, incercati sa ajungeti cu cel putin o jumatate de ora mai devreme. Incercati sa-i explicati copilului ca despartirea va fi scurta, iar in acest timp el va fi parintele jucariilor de la gradi, cu care se va juca alaturi de ceilalti copii. Educatoarea, impreuna cu parintele, va initia jocuri care sa usureze despartirea. Copilul trebuie avertizat de cateva ori ca in curand parintele va pleca iar el va ramane sa aiba grija si sa se joace cu jucariile de la gradinita. Psihologul recomanda evitarea furisarii fara sa va vada la plecare, deoarece la aceasta varsta copiii isi creeaza increderea in adulti, iar copilul trebuie sa vada cand pleaca si cand vine parintele. La momentul luarii copilului este de preferat ca parintele sa sosesca mai devreme pentru a petrece putin timp alaturi de copil in cadrul grupei. Iar la plecare trebuie amintit ca a doua zi va reveni la gradi unde se va juca din nou jocuri frumoase cu educatoarea si copiii.
  • Ce se intampla cand copilul uita sa mearga la toaleta?
  • La aceasta varsta se mai intampla si astfel de mici accidente. Important este sa aiba in dulap cel putin un schimb de lucruri pentru a putea fi schimbat. Nu se face caz de acest eveniment, doar ii asiguram pe copii ca, uneori, se poate intampla acest lucru si ii sfatuim ce vor putea face pentru a evita incidentul pe viitor.